HOŞ GELDİN 2023, 2022'Yİ ARATMAZSIN İNŞALLAH..

  • Yazar :Mustafa Özkoca
  • Eklenme Tarihi :03.01.2023 09:09

2023 yılına adım attığımız ilk günlerde tüm insanlara, Dostluk,Barış, Kardeşlik, huzur içerisinde bir yaşam dilerken, geçtiğimiz 2022 yılını aratmamasını temenni ediyoruz.

2022 yaşanan pandemi sürecinin sonu olarak gözükse de ekonomik anlamda dünyada hem gıda hem akaryakıt sektöründe büyük bir sıkıntı yarattı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de 2022 yılında Süper değil hiper enflasyonla tanıştı Son 20 yılın sonunda maalesef.

Geçtiğimiz 2022 yılı 10 aydır devam eden Rusya Ukrayna Savaşı'nın beraberinde getirdiği ekonomik ve tahıl krizi tüm dünya'yı etkiledi.

İnşallah 2023 yılı tüm dünyaya olduğu gibi ülkemizde de hayırlı uğurlu olur.

İnsanların her yeni yılda bir beklentileri olurdu eskiden ama şimdi maalesef insanlar bırakın beklentiyi yarınını göremiyor ümidi kırılmış hayalleri yıkılmış bir biçimde Yeni yıla girdi.

Dünyanın birçok yerinde yaşanan savaş ve zulüm felaketleri, savaştan ve kandan beslenen ülke yöneticilerinin bitmek bilmeyen güç ve iktidar hırsı geri kalmış veya yeni gelişmekte olan ülkelerin sömürmeleri 2023'ten insanların beklentilerini yine boşa çıkarıyor.

2023 Türkiye Cumhuriyeti tarihinin dönüm noktasından biri olacak, çünkü kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü münasebetiyle yapılan yeni atılımlar özellikle savunma Sanayi ve teknolojik alanındaki büyük atılımlarla Türkiye Cumhuriyeti dünyadaki Saygın ülkeler arasında yer alacak inşallah.

Özellikle Şubat ayında sürüşe çıkacak olan yerli otomobilimiz TOGG'un trafiğe çıkması ile Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk kez yerli otomobilimiz pistlerde yerini alacak, savunma sanayinde birçok yatırımlarımızın olduğu İHA ve sihalarla insansız denizaltı, Kara mayın arama, gibi birçok testlerden başarıyla geçmiş Türk mühendislerinin imzasını taşıyan yerli muharebe savunma sistemlerimiz göğsümüzü kabartacak inşallah.

İnşallah Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılımız Türkiye'miz açısından dönüm noktası olur Türk'ün adını dünyanın her köşesine yazacağız inşallah.

2023 yılının özellikle Türk dünyası açısından iyi biri olmasını temenni ediyoruz dünyanın ekonomi ve siyasi anlamda Türkiye'den bahsedeceği bir yıl olur inşallah.

ESEN KALIN...