10 NUMARA ATAMA..

  • Yazar :Mustafa Özkoca
  • Eklenme Tarihi :06.01.2023 09:10

HMKÜ YENİ BAŞHEKİMİ DOÇ.DR. ONUR KOYUNCU… 

Önceki gün Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devir teslim töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil'in katıldığı hastane yönetimi devir teslim töreni yapıldı.

Hastane yeni yönetiminde başhekim olarak görevi devralan Doç. Dr. Onur Koyuncu  ve ekibi yeni görevlerine başladılar.

Dediğimiz gibi Onur Koyuncu ve ekibi bu iş için biçilmiş kaptan nokta atışı yapıldı adeta, uzman bir ekip uzman bir kadro ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bölge hakimiyeti açısından en büyük hastanelerden biri olması özelliği ile çıtayı bir yükseğe daha taşımayı hedefliyor.

Sağlık sektöründe yenilik ve teknolojiyi sürekli kovalayan hastalarına en iyi hizmeti sunmaya çalışan Hatay MKÜ bu anlamda Yeni kan tazelemiş oldu yeni bir ekip yeni bir kadro ile yola devam ediyor.

Yeni başhekim Onur beyi, babasını, dedesini tanımayan yoktur, aynı zamanda bizim de iş yerimizde 40 yıllık komşumuzdur.

Aileden gelen mütevazi kişiliği, saygınlığı, hatır şinaslığı ile sürekli ön plana çıkan ikizler ticaretin tertemiz bir evladı Bizim de gurur kaynağımız oldu.

Bu zor ve meşakkatli görevin ekibi ile beraber üstesinden geleceğine ve ilerleyen yıllarda adından çokça bahsettireceğine kanaatimiz sonsuzdur.

Memleketin böyle dürüst, Saygın, iyi yetişmiş, efendi kişiliğe sahip evlatlarına ihtiyacı var Onur Koyuncu bu memleket evlatlarından biridir.

Hatay MKÜ başhekimliği görevinde yeni rektörümüze, rektör yardımcımıza ve başhekimi Onur Koyuncu yönetimindeki yeni ekibine başarılar diliyoruz.

ESEN KALIN...