A. HATAYSPORA HOŞ GELDİN ERCE

  • Yazar :İrfan Kalın
  • Eklenme Tarihi :22.07.2022 10:00

Futbol kariyerine doğum yeri olan Ç.Dardanelde başlayan Erce, daha sonra Bursaspor altyapısına transfer oldu.Bursaspor ve çeşitli takımların altyapılarında oynadıktan sonra 2013 yılında çıkış yaptığı Altınordu futbol akademsine transfer oldu.  Burada 6 sezon geçiren Erce, toplamda 100 maçta forma giydi.  Çıkışını sürdüren Erce 2019-20 sezonunda Süper Lig takımlarından Trabzonspor'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayarak kendinsini .Süper lige attı. Ne kadar yetenekli de olsa sadece Türkiye'nin değil Avrupanın sayılı kalecilerinden biri olan Uğurcan gibi bir oyuncunun ardında bir türlü beklenen patlamayı yapamadı.
 

Şimdi Erce için yeni bir hikaye başlıyor. Eminim ki şampiyon olmuş bir takımı bırakarak en üst ligde yapmak istediği çıkışı göstermek için Atakaş Hatayspor'umuzu seçmiştir. Çünkü futbolun en olgun çağlarına girdi. Erce artık genç diyebileceğimiz bir oyuncu değil. Kendini kanıtlamak için şampiyon takımı bıraktı diyebiliriz. Bu transfer iki taraf için de çok iyi bir gelişme. Özellikle Erce'nin kendini ispatlama yeri olarak göreceği için ekstra motivasyonla oynayacaktır. Bu da Hataysporumuza olumlu katkı sağlayacaktır. Erce için Atakaş Hatayspor iyi bir şans. Bence kendisi için en uygun kulübe geldi. Alt yaş gruplarında Milli takım forması da giymiş olan Erce bizim için iyi transfer. İnşallah yanılmayız.

Umarım bu birliktelik güzel günlere çıkar ve her iki tarafta memnun olur. Sonuçta kazanan Atakaş Hatayspor'umuz olsun diyorum

Tekrar hoş geldin Erce, Bordo Beyaz formamızla nice başarılı maçlar oynaman dileğiyle

Doğum tarihi/Yaş: 14 Mar 1994 (28)
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,84 m
Mevki: Kaleci