HER KONUDA İSTİKRAR

  • Yazar :Hayrettin Oğur
  • Eklenme Tarihi :27.07.2022 11:28

Hayatın içinde olan bir çok konunun “İstikrar” ile başlayıp devam etmesi oldukça önemlidir. Bunun için de,yoğun çabaların harcanması gerektiğini bir kez daha vurgulamakta yarar vardır. Günlük hayatı,çalışma ve iş hayatını yakından ilgilendiren bu konu için ilk sıraya “Ekonomiyi” yazmak gerekir. Oradaki istikrar,diğer alanları ve konuları dolaysız etkilemektedir.

 

İstikrar,”kararlı” olmak anlamına da geliyor. Olan bir durumu korumak ve devam ettirmek olarak tarif edilen bu konu için yapılan araştırmalarda “olumlu” sonuçların elde edilmekte olduğunu söyleyebiliriz. Önce,çalışma hayatı için yapılan bu araştırmadan çıkan neticelerin başında,”ÇALIŞARAK YAŞAMAK” konusunun yıllardır öneminden bir şey kaybetmediğini görmekteyiz.

 

Bu çok önemli bir gelişmedir. Çok önemli bir istikrardır!. Çalışmayı istemek,üretmeyi istemek başlı başına bir değerdir. Yaşam,bunu ister!. Ömürler boyunca çalışarak dünyaya ve insanlığa faydalı olmak ne güzel!. Bu,istikrarın da hayatın da temel konusudur. Hatta,yine aynı araştırmada iş hayatının devamlı ilerleyip,geliştiği yönünde neticeler alınmış.

 

“Her Konuda İstikrar” konusunun geçmişten geleceğe akan örnek bir yapısı vardır. Bu,diğer sektörler için de geçerlidir. “Kararlı olma,olduğun yerde,olduğun gibi durma” anlamları da olan bu konunun içine “BAŞARI” kelimesini de koymak lazım. Başarmanın,iyi sonuçlar almanın yollarından biridir,istikrar.. Elbette,o tek başına her şey için yeterli değildir. Fakat,her şeyi devam ettirmenin yoludur,demek mümkün.

 

Geçen yıllardaki birikimler,deneyimler ve tecrübeler de burada önem arz etmektedir. Zira,geleceğe gitmek için öncelikle yapılmış güzel deneyimleri de “Örnek” almak gerekir. Örnek alıp,ileriye götürmek lazım. Böylece başarı oranının daha yüksek olacağını belirtmekte fayda vardır.  EN GÜZEL GÜNLERİN SİZLERİN OLMASI DİLEĞİYLE!.