(İkinci Bölüm)
Kemiğe dayanmış (!) keskin bıçağa
Reva mıdır, bu yoksulluk, bu çağa
"Kimse yok mu?" diye köşe bucağa
Bakılırken görmeliydin (!) Erdoğan
Hissetmiyor artık (?!) o beş duyumuz
"Hak etmeze" haram olsun oyumuz
Sabah, akşam cenderede (!!) suyumuz
Sıkılırken görmeliydin (!) Erdoğan
Kimse mülk göremez (?!), umum cenneti
Paraya tutamaz (?!) farzla sünneti
Cepsiz kefen ile (?!) yüklü serveti
Dökülürken görmeliydin (!) Erdoğan
Kemlik düşünene (!) kim der ki makbul
İftira, istismar (!) edilmez kabul
Asılsız itiraf (?!) adeta pul pul
Sökülürken görmeliydin (!) Erdoğan
Hangi sultan abad olmuş (?!) zulümden
Hangi kral muaf kalmış (?!) ölümden
Hangi zengin, ayrılmamış (?!) malından
Gömülürken (!!) görmedin mi Erdoğan
*
Sevgili okurlarım,
İçim acıyarak da olsa (!!) yukarıda arz ve izah ettiğim travmatik hususlara örnek teşkil eden olaylara her gün yüzlercesi eklenmektedir..!!
İşte en son sahnelenen entrikalara canlı bir örnek:
* İktidarın "güç sarhoşlarınca" muhalif gördüklerini (?!) iftiracı, istismarcı ve itirafı aparatlar kullanarak, işlenmemiş (?!) suçlarla zindanlara tıkayıp, vicdan azabı dahi duymamalar..!!
* 23 yıldır üretmek yerine, sadece ülkede beytulmal namına bulduklarına konmalar..!! , * Dolu dizgin İktidara yürüyen CHP’yi kendi içinde ve toplum içinde tartışılır hale getirmeye ve zayıflatmaya çalışmalar..!!
* Kendilerine muhalefet yapan kim veya kimler varsa birbirlerine düşürmek için yoğun çaba harcamalar..!!
Bu kirli oyunda en açık hedef yaptığı parti, Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur.
Genel Başkan Sayın Özgür Özel, bilhassa 19 Mart itibariyle, iktidarca tezgahlanan (?!) sinsi ve kasdi oyunlara dikkat çekişinde; partinin üst düzey yöneticileri başta olmak üzere CHP'nin tüm mensuplarını bu oyunlara karşı uyanık olmalarını tembihleyişinde ve yaptığı güçlü birlik çağrısında ziyadesiyle başarılı olduğunu görüyoruz..!!
Buradan inadına suskunluğa bürünen bir önceki Genel Başkan Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU başta olmak üzere, önceki genel başkanların, Sayın Hikmet Çetin gibi Sayın Özgür ÖZEL'in yanında yer almaları, birlik ve beraberlik mesajı vermesi bakımından ziyadesiyle önem arzetmektedir.
Sevgili okurlarım,
Bir diğer husus ise, tarafsızlığını şahsi ikbale (?!) feda eden ve ceberrut iktidarın değirmenine su taşıyan bazı ilkesiz televizyon kanallarının, gazetelerin, gazetecilerin ve yorumcuların muhalefet aleyhine yaptıkları talihsiz ve tutarsız yayınlarında anlamsız ısrarlarıdır..!! Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Sayın Özgül ÖZEL'in bunca iktidar aparatlara rağmen azimle iktidara yürüyüşlerini kesintiye uğratmaksızın devamı ve kararlı duruşu, takdire şayandır...
Bu kirli yayıncılık aslında, yalnızca CHP’ye değil; ülke geleceğine, demokrasiye ve toplumsal Birliğe de ağır zararlar vermektedir..!! Bunu fark edemeyecek kadar şuur bulanıklığı yaşayanlara, heyhat, yazıklar olsun demekten başka söyleyecek söz bulamıyorum..!!
Dilerim, havuz medyası denilen bu görsel ve yazılı basın, en kısa sürede gafletten uyanırlar..!!
Ezcümle, küçük çıkarlar uğruna bu gafletten hatta bu hıyanetten uyanırlar..!!
Ezcümle, görsel ve yazılı basın başta olmak üzere, bu ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes;
"SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR..!" diyerek, ulusal gayede buluşmalılar ve ileride "AH KEŞKE..!" diyen olmamalılar....!! NOKTA..!!!