ŞAMPİYON TAKIM BAŞKANI KIRIKHAN’I ONURLANDIRDI

  • Eklenme Tarihi :09.05.2022 | 10:40
  • Muhabir :

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor başkanı Ali Ağaoğlu ve yöneticileri Kırıkhan ilçesine ziyarette bulunarak, taraftarlarını onurlandırdı.

ŞAMPİYON TAKIM BAŞKANI KIRIKHAN’I ONURLANDIRDI

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen ve 37 yıllık hasrete son veren Trabzonspor, Türkiye genelinde coşkulu bir kutlama gerçekleştirirken, Kırıkhan’da yaşayan taraftarları da düzenlenen etkinliklerle sevinçlerini yoğun duygularla hep birlikte yaşadılar.

Kırıkhan’ın 408 Evler mahallesinde ikamet eden Trabzon taraftarları muhtarları Şakir Varlıbaş’ın fedakar çabalarıyla ve organizasyonuyla bir ilki yaşarken, muhtar Varlıbaş bununla da yetinmeyip, dün akşam Hatay’a gelen Trabzon kafilesini Kırıkhan’a getirerek, taraftarlarıyla buluşturdu. 408 Evler mahallesi muhtarlığına seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran ve mahalle halkının takdirini kazanan muhtar Şakir Varlıbaş, Trabzonspor başkanı Ali Ağaoğlu ve yöneticiler Şemsettin Hancı Zeyyat Kafkas, Ömer Sağıroğlu, Ali Haydar Gedikli, ayrıca Trabzonspor’un Hatay kafilesinin sponsorluğunu üstlenen Erdinç Varlıbaş’la birlikte Kırıkhan’da ağırlarken, misafirler horonlar ve halaylar eşliğinde karşılandı.

 

Trabzonspor başkanı Ali Ağaoğlu ve beraberindekiler, bu misafirperverlik karşısında duydukları memnuniyeti belirtip, teşekkür ederken, sponsorları Erdinç Varlıbaş’a bordo mavili takımın imzalı formasını hediye ettiler. 408 Evler Mahalle halkı bu ziyaret sonrasında Trabzonspor başkan ve kafilesi ile birlikte bu ziyaretin gerçekleşmesinde emeği olan VARYAP CEO’su  Erdinç Varlıbaş’a, ayrıca bunların gelmesinde büyük emeği olan ve ağırlanmasını sağlayan mahalle muhtarlarına teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)