OTO ŞAFAK TAKIMI TURNUVANIN 3’ÜNCÜSÜ OLDU

  • Eklenme Tarihi :25.07.2022 | 11:32

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 36’ncısı düzenlenen Erhan aksay Futbol turnuvasına ayrı bir renk katan Oto Şafak takımı şampiyonluğu kaçırdı.

OTO ŞAFAK TAKIMI TURNUVANIN 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Yarı finalde Turnuva’nın şampiyonu Güneyler takımı ile karşı karşıya gelen Oto Şafak takımı, rakibine son dakikalarda peş peşe kalesinde gördüğü gollerle 3-1 mağlup oldu.

 

Karşılaşmaya önceki maçlarda süre almayan futbolcularıyla başlayan Oto Şafak takımı, müsabakanın ilk yarısını Neva Medikal takımı karşısında 2-0 mağlup kapattı. İkinci yarıya yaptığı oyuncu değişiklikleriyle başlayan Mavi-Lacivertli takım, Barış Aslan’ın golüyle önce farkı 1’e indirdi. Ardından Türker Pakel’ın attığı golle beraberliği sağlayan Oto Şafak takımı, Yusuf Doğan’ın attığı golle karşılaşmada 3-2 öne geçti. Müthiş bir geri dönüş yaptığı karşılaşmayı Ali Korkmaz’ın attığı golle 4-2 galip bitiren Oto Şafak takımı turnuvanın 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Turnuvayı 3’üncülükle tamamlayan Oto Şafak takımı düzenlenen törende kupasını Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in elinden aldı. Tokdemir 3’üncülük kupasını takımın başkanı Hüseyin Diken ve Takım Kaptanı Türker Pakel’e verdi. Kupayı takım kaptanı Türker Pakel ile birlikte havaya kaldıran Başkan Hüseyin Diken, kupa sevincini futbolcularla paylaştı.Başkan Hüseyin Diken, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’e bir buket çiçek vererek gazetecilerin turnuvaya olan katkılarından dolayı teşekkür etti.  (Haber Merkezi)