ONVO YENİ SEZONA DAMGA VURACAK!

  • Eklenme Tarihi :03.09.2022 | 12:46
  • Muhabir :

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden ONVO Hatayspor Kadın Futbol takımı düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

ONVO YENİ SEZONA DAMGA VURACAK!

EXPO alanında düzenlenen lansmana Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı  Diyap Atar, Atakaş Hatayspor’un yöneticileri, davetliler ve sporcular katıldı.

Lansmanda konuşan Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, yaptıkları transferlerle güçlendirdikleri ONVO Hatayspor Kadın Futbol takımının yeni sezona damga vuracağına inandığını söyledi.

Geçen sezon oldu bittiyle kurdukları kadın futbol takımının son haftada aldığı galibiyetle kümede kaldığını belirten Savaş, “Bugün Kadın futbol takımımız için buradayız. Geçen sezon oldu bittiyle alel acele bir kurduğumuz kadın futbol takımı son haftada aldığı galibiyetle kümede kalmayı başardı. Rahmi Vardı arkadaşımız ile birlikte arkadaşlarımız mucizeler yarattı. Ama bu sene iddialı bir takım kurduk. Ben eminim ki hem yönetici arkadaşlarımız hemde teknik ekibimiz, hemde futbolcu kardeşlerimiz bu sene çok başarılı olacaklar. Gerçekten güzel bir takım kurduk. Bu takım alacağı sonuçlarla sezona damgasını vuracak. Şimdiden başarılar diliyorum. Ama Hatay’da spor daha kadın futboluyla bitmiyor. Şu anda 12 takımımız süper liglerde mücadele ediyor. 7 yıl önce bunları konuşsak birbirimize gülerdik herhalde. Yada hayal kurmayalım bu işler olmaz derdik. Şu anda amatör branşlarda 10 takımımız buna birde Atakaş Hatayspor’u ve ONVO Hatayspor Kadın Futbol takımını eklediğimizde 12 takımımız süper ligde mücadele ediyor. Bunun yanında 4 su topu takımımız en üst ligde mücadele ediyor. Bütün bunlar Hatay’ın bir spor şehri olduğunu ortaya koyuyor.” diye konuştu.  Atakaş Hatayspor Genel Sekreteri ve Kadın Futbol takımının sorumlusu Rahmi Vardı, geçtiğimiz sezon kadın futbol takımının Kayserispor’u penaltılarla mağlup ederek ligde kaldığını belirterek, “Geçen sene aldığımız sonuçlarla taraftarlarımızı üzmüştük. Ama bu sezon onursal başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla ve yönetim kurulumuzun vermiş olduğu yetkiyle, Hatay’a yakışır bir kadın futbol takımı oluşturduk.  Alt yapımızı oluşturduk. Çok kıymetle hocalarımızı görev başına getirdik. Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden yaptığımız transferlerle takımımızı güçlendirdik. Komşu ülke Suriye’de yaşanan iç savaş nedeni ile Hatay’ın ekonomisi, turizmi zarar gördü. Onursal Başkanımız Hatay’ı bir spor şehri yaparak, Atakaş Hatayspor’un yanında değişik branşlarda onlarca takımı süper lige çıkartarak, moral bulacağımız, mutlu olacağımız programlar yaptı. Lütfü Savaş hocama başarılar diliyorum. Bu başarının arkasında olan Nazan Savaş hocama da teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından yeni sezonda Türkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele edecek ONVO Hatayspor Kadın Futbol takımı Teknik Kadrosu ve futbolcuları teker teker sahneye davet edilerek tanıtıldı.(Haber Merkezi)