Ödül Avcısı Ertuğrul Gök

  • Eklenme Tarihi :16.06.2022 | 12:27
  • Muhabir :

Hatay engelliler gençlik ve spor kulübü derneği sporcusu Ertuğrul Gök, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel sporcular il müsabakasında birinciliği kimseye kaptırmadı.

Ödül Avcısı Ertuğrul Gök

Hatay engelliler gençlik ve spor kulübü derneği sporcusu Ertuğrul Gök daha önceki müsabakalarda olduğu gibi geçtiğimiz günlerde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  özel sporcular il müsabakasında  1.liği kimseye kaptırmayarak bu alanda ne denli başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Aynı müsabakalarda 50 m sırt üstü kategorisinde  2. Olan Süleyman Güleryüz Hatay engelliler gençlik ve spor kulübü derneğinin bu alandaki başarısını herkese gösterdi.

200 m serbest,50 m sırt üstü,100 m kurbağalama ve 50 m kelebek kategorilerinde elde ettikleri dereceler ile herkesin takdirini toplayan Hatay engelliler gençlik ve spor kulübü derneği sporcuları  Ertuğrul Gök ve Süleyman Güleryüz Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Sporcularının elde ettikleri başarı ile gurur duyduğunu söyleyen Hatay engelliler gençlik ve spor kulübü derneği başkanı Sara Gök :” Küçük yaşlardan beri suya duyduğu sevgi neticesinde iyi bir yüzücü olan ve  disiplinli çalışma neticesinde girdiği tüm müsabakalarda önemli dereceler elde eden Ertuğrul Gök ve son dönemde kulübümüzün parlayan yıldızı Süleyman Güleryüz Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  özel sporcular il müsabakalarında elde ettikleri dereceler ile bir kez daha gururumuz oldular. Müsabakalara alanında deneyimli hocalarımız nezaretinde hazırlanan sporcularımızda hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktalar. Her daim gurur duyduğum sporcularımı yürekten kutluyor  başarı elde edeceklerine inandığım Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.”dedi. (TALİP KÖLEOĞLU)