KUPAYA VEDA

  • Eklenme Tarihi :19.10.2022 | 21:34
  • Muhabir :

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde 2. lig ekiplerinden Düzcespor’u konuk eden Atakaş Hatayspor rakibine 2-0 mağlup olarak kupaya erken veda etti.

KUPAYA VEDA

 Karşılaşmada Düzcespor’a turu getiren golleri 31.Dakikada Emre, 90+5’te de Eray attı.

Ligde kötü günler geçiren Atakaş Hatayspor, kupada da elendi. Kendi sahasında 2. lig ekiplerinden Düzcespor’u konuk eden Bordo-Beyazlılar rakibine kalesinde gördüğü 2 golle mağlup olarak ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

25.Dakikada Varga’nın vuruşu az farkla auta gitti.

31.Dakikada Düzcespor köşe atışı kazandı. Kazanılan köşe vuruşunda gelen top defanstan sekti. arka direkte topla buluşan Sametin çıkardığı topu Emre çok sert bir şutla filelere gönderdi. 0-1

Düzcespor karşısında gol pozisyonuna girmekte zorlanan Volkan Demirel’in takımı rakibi karşısında etkili olamadı. İlk 45 dakikada tek bir gol pozisyonuna bile giremeden ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan Bordo-Beyazlılar oynadıkları kötü futbolla taraftarlarının da tepkisini çekti.

İkinci yarıya önce beraberliği yakalamak sonra öne geçmek umudu ile başlayan Atakaş Hatayspor, beklenmedik bir dakikada sahada 10 kişi kaldı.

50.Dakikada hakemin 1 metre önünde rakibine dirsek atan Simon Falette, kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını sahada 10 kişi bıraktı.

62.Dakikada gelişen Düzcespor atağında sağ taraftan Samet’ cezaalanına ortaladı. Timur’un dokunduğu top az farkla auta gitti.

85.Dakikada Atsu serbest vuruşu kullandı. Atsu’nun cezaalanına ortaladığı topa Bertuğ istediği gibi kafa vuramayınca Hatayspor bir golden oldu.

88.Dakikada Düzcespor’dan Hamit kaleci Abdullah ile karşı karşıya kaldı. Hamit’in çaprazdan vuruşu az farkla auta gitti.

Bu dakikada bir sakatlık geçiren Atsu oyuna devam edemedi. Atakaş Hatayspor, oyuncu değişikliklerini yaptığı için sahada 9 kişi kaldı.

90+5’te Düzcespor karşılaşmada 2. golü buldu. Bu dakikada Eray’ın cezaalanı dışından attığı şut filelerle buluştu ve Düzcespor, atakaş Hatayspor’u kupanın dışına itti. (Haber Merkezi)