Küme Düşen Hatay Başakşehir’i Ağırlayacak - Hatay Gazetesi

Küme Düşen Hatay Başakşehir’i Ağırlayacak

  • Eklenme Tarihi :03.05.2025 | 09:35
  • Muhabir :YASER ÇAPAROĞLU

Küme Düşen Hatay Başakşehir’i Ağırlayacak

Trendyol Süper Ligde Beşiktaş mağlubiyeti ile küme düşmesi kesinleşen Atakaş Hatayspor, bu hafta sonu Mersin’de Rams Başakşehir’i konuk edecek. Atakaş Hatayspor- Rams Başakşehir karşılaşması Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

Hatayspor’un ligin kalan haftalarında herhangi bir iddiası bulunmazken, 48 puanla 6’ncı sırada haftaya giriş yapan Başakşehir, 4’üncü sırayı kovalayarak Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Hatayspor 3-0 kaybetmişti. Bordo-Beyazlılar, ligde çıktığı son 5 maçını da kaybederken, Başakşehir ise son 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.

Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin’in küme düşen kadroda rotasyona gitmesi ve genç isimlere şans vermesi bekleniyor. Şahin, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımın mücadeleyi bırakmaması gerektiğinin altını çizdi. Genç teknik adam, “Bu lige veda etmiş olabiliriz ama maç kazanmalıyız. Hiçbir şekilde pes edemeyiz, bırakamayız. Bunu oyunculara da aktaracağım. Pes edersek işimize ihanet etmiş oluruz” dedi.