İskenderunspor büyük fırsatı kaçırdı, Play-Off umudunu son haftaya bıraktı - Hatay Gazetesi

İskenderunspor büyük fırsatı kaçırdı, Play-Off umudunu son haftaya bıraktı

  • Eklenme Tarihi :28.04.2025 | 09:12
  • Muhabir :Haber Merkezi

İskenderunspor büyük fırsatı kaçırdı, Play-Off umudunu son haftaya bıraktı

TFF 2. Lig'in 33. haftasında İskenderunspor, Kastamonuspor deplasmanında 2-1 mağlup olarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Haftaya play-off hattına yerleşme umuduyla giren Hatay temsilcisi, rakibi Beykoz A.Ş.'nin mağlup olduğu haftada puansız kapatarak büyük bir avantajı elinin tersiyle itti.

İskenderunspor, Muhammet Beşir’in 46. dakikada attığı golle öne geçse de, ikinci yarıda kalesinde gördüğü iki gole engel olamayarak sahadan mağlup ayrıldı. Kastamonuspor'a galibiyeti getiren golleri Ersel Aslıyüksek (penaltıdan) ve Kerem Baykuş kaydetti.

Bu sonuçla 50 puanda kalan İskenderunspor, 6. sıradaki Beykoz A.Ş.'nin 52 puanda kalmasını fırsata çeviremedi. Son hafta öncesinde play-off potasına girmek isteyen İskenderunspor, lider Sarıyer’i konuk edecek. Beykoz A.Ş. ise Kastamonuspor’u ağırlayacak.

İskenderunspor'un play-off’a kalabilmesi için son hafta Sarıyer karşısında kazanması ve Beykoz A.Ş.'nin Kastamonuspor'a yenilmesi gerekiyor. İkili averaj üstünlüğü Beykoz'un elinde bulunuyor. Tüm gözler, nefes kesecek son haftaya çevrildi.