İskenderun Belediyesi'nde galibiyet sevinci - Hatay Gazetesi

İskenderun Belediyesi'nde galibiyet sevinci

  • Eklenme Tarihi :11.11.2025 | 11:12
  • Muhabir :Haber Merkezi

İskenderun Belediyesi'nde galibiyet sevinci

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nin 5. haftasında Osmaniye Arena Spor Kulübünü konuk eden İskenderun Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, sezonun ilk galibiyetini alarak büyük bir sevinç yaşadı.

İskenderun Sakarya Spor Salonunde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 10-17 önde tamamlayan evsahibi ekip ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek maçı 30-38’lik skorla kazandı. Bu sonuçla İskenderun Belediyesi, ligdeki ilk galibiyet puanını hanesine yazdırdı.

BU GALİBİYET ÇOK MORAL OLDU

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İskenderun Belediyesi Antrenörü Serhat Sezer, zorlu İzmir deplasmanında son dakikada kaçan puanın ardından Osmaniye karşısında elde edilen galibiyetin büyük moral olduğunu ifade ederek “Son dakika yediğimiz golle talihsiz bir İzmir deplasmanı yaşamıştık. Osmaniye’de sezonun ilk galibiyetini almak bizim için çok önemliydi. Bu galibiyet takımımıza büyük moral oldu. İskenderun’u ileriki maçlarda daha iyi temsil etmek için mücadele ediyoruz. Yaptığımız hatalardan ders çıkarıyoruz” dedi.