Hatayspor’da Gelecek Öncelik, Skor İkinci - Hatay Gazetesi

Hatayspor’da Gelecek Öncelik, Skor İkinci

  • Eklenme Tarihi :23.03.2026 | 11:49
  • Muhabir :ALİ CAN GÜMÜŞ

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler’e 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün, alınan sonuca rağmen takımın doğru yolda olduğunu vurguladı.

Hatayspor’da Gelecek Öncelik, Skor İkinci

Genç oyuncuların gelişimine dikkat çeken İrtegün, “Bu oyun, skorla taçlansa öz güven daha da yükselir. Biz oyun kalitesi ve genç oyuncuların gelişimi üzerine çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hatayspor’un geleceğini inşa etme hedefinde kararlı olduklarını belirten genç teknik adam, “Skorlardan bağımsız olarak takımımızın uzun vadeli gelişimine odaklanıyoruz. Bu bizim yolumuz” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın galibi Amed Sportif Faaliyetler’in teknik direktörü Mesut Bakkal ise, oyunun üstünlüğünün kendi ekiplerinde olduğunu söyledi: “Erken bulduğumuz golle maçı kontrol altına aldık ve kazanmasını bildik. Lig için önemli bir avantaj elde ettik.”

Sarıseki Fuat Tosyalı Stadı’nda oynanan maçta Amed Sportif Faaliyetler, etkili bir oyunla sahadan 3-0 galip ayrılırken, Hatayspor özellikle bireysel hatalar nedeniyle istediği sonucu alamadı.