DEMİREL: MAĞLUBİYET BENİM SUÇUM

  • Eklenme Tarihi :31.10.2022 | 14:25
  • Muhabir :

Atakaş Hatayspor’un Teknik direktörü Volkan Demirel Ankaragücü karşısında alınan ağır mağlubiyetin sorumluluğunu üstlenerek, “Büyük maç kazandıktan sonra bir rehavet olur.

DEMİREL: MAĞLUBİYET BENİM SUÇUM

Bunu arkadaşlarıma iyi anlatamadığımı düşünüyorum. Bu yüzden alınan bu mağlubiyet benim suçum” dedi. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ankaragücü karşısında aldıkları 4-1’lik yenilginin ardından yaptığı açıklamada sorumluluğu üstlendi.

 

Takımın maçı iyi hazırlanmamasının sebebinin kendisi olabileceğinin altını çizen Demirel, “Takımımın bu maça iyi hazırlanamamasının sebebi ben olabilirim. Çünkü büyük maç kazandıktan sonra bir rehavet olur takımların üstünde. Bunu iyi anlatamadığımı düşünüyorum. Ankaragücü’nü tebrik ediyorum, 4 gollü güzel bir galibiyet aldılar. Geçen hafta kazanmıştık, bu hafta kaybettik. Ama maç içerisinde konuşulması gerekenler de var. Yediğimiz ikinci golün incelenmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

VAR’IN MÜDAHALE ETMESİ GEREKİRDİ

Ankaragücü’nün attığı ikinci golün ofsayt olduğunu savunan Demirel, “Ofsayt verilmemesinin sebebi tamamen bizim oyuncudan geldiği yönündeki düşünce ama iyice bakarsanız son dokunuşu Ankaragücü oyuncusu yapıyor. Hakemler de o an karar veriyor onlara da bir şey diyemiyorum ama VAR sisteminin müdahale etmesi gerekiyor. Diyelim ki top bizden geldi, o zaman Karagümrük maçındaki golümüzü niye vermiyorsunuz? Altını kazırsak bir sürü şey çıkar ama bunun bir incelenmesi, konuşulması gerek. Büyüklerimiz de bunu yorumlar gibi geliyor bana”

HERŞEYİN SORUMLUSU BENİM

“Maç boyunca rakip kaleye attığımız isabetli şut sayısının sadece bir. Maçta attığımız penaltı dışında rakip kaleciyi yere yatıramadık. Bugün oyunun, bugünkü sonucun sorumlusu benim. Demek ki ben oyuncularıma anlatamadım. Ben oyunu, sistemi geliştiremedim. Ben kaleciyi yere yatıramadım. Bütün suç benim. Bu mağlubiyet benim suçum” diye konuştu.