Çinçin Voleybol Takımını Ağırladı - Hatay Gazetesi

Çinçin Voleybol Takımını Ağırladı

  • Eklenme Tarihi :28.01.2025 | 09:24
  • Muhabir :ÖMER ÖZTÜRK

Çinçin Voleybol Takımını Ağırladı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Atakaş Hatayspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Voleybol Spor Kulübü sporcularını ve Başkanı Mehmet Bekmez’i ağırladı.

Yapılan nazik ziyaret, bölgesel sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi. Ziyaret sırasında, kulüp Başkanı Mehmet Bekmez ve oyuncular, Hikmet Çinçin’e kulübün faaliyetleri, projeleri ve Hatay’ın spor altyapısına dair bilgiler sundular.

Başkan Hikmet Çinçin ise, ziyaretin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, “Hatay Voleybol Spor Kulübü’nün spora ve gençlerimize katkı sağlamak adına yaptığı çalışmalar oldukça takdire şayan. Kendilerine başarılarının devamını diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu anlamlı ziyaret, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Hatay Voleybol Spor Kulübü arasındaki iş birliğinin güçlenmesine vesile olurken, Hatay’ın spor alanındaki gelişimi için de yeni bir dönemin başlangıcını işaret etti.