Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan Ülkü Ocakları Dergisi’nin 263. sayısı okuyucularla buluştu. Ocak 2026 tarihli dergi, il ve ilçe Ülkü Ocakları teşkilatlarından temin edilebiliyor.
Derginin yeni sayısında, değişen dünya düzenine ayak uydurmak değil bu düzene yön vermek vizyonuyla hazırlanan içerikler dikkat çekiyor. Kapak konusunun yanı sıra dünyadan, tarihten, kültürden ve spordan zengin bölümlerle okuyuculara geniş bir perspektif sunuluyor.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Mehmet Sinan Çelik, derginin 21. yüzyılın “Türk Asrı” olması hedefi doğrultusunda önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, Ülkü Ocakları Dergisi’nin milli şuurun güçlenmesine ve gençliğin fikri gelişimine katkı sağlamaya devam ettiğini ifade etti.
Ocak 2026 sayısıyla bir kez daha okuyucularının karşısına çıkan Ülkü Ocakları Dergisi, nitelikli içeriğiyle düşünce dünyasına katkı sunmayı sürdürüyor.