Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ilçeyi mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinliyor. Mahallerde devam eden yatırımlarda incelemelerde bulunarak işlerin daha hızlı ilerlemesinde büyük rol oynuyor.
Başkan Yapar bu çerçevede Akasya Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı salon ve pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından yapılan çalışmalar ile ilgili detaylı ligi alan Başkan Yapar, gerek çok amaçlı salonun gerekse de Pazar yerinin en kısa zamanda tamamlanarak şehrin sosyal hayatına katacaklarını söyledi.
Yapar, “her iki yapı da hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, sosyal ve ekonomik hayata değer katacak bu projeyi en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” dedi.