SEÇİMLER İÇİNDE GEÇTİ

  • Eklenme Tarihi :17.05.2023 | 11:20
  • Muhabir :

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül,14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini değerlendirdi.

SEÇİMLER İÇİNDE GEÇTİ

Yapılan seçimlerin huzur içerisinde geçtiğini belirten Gül, “Hatay ilimizde, Belen ilçemizde ve tüm yurdumuzda huzur içinde gerçekleşmiştir. İlimizdeki ve ilçemizdeki seçim süreci, gerek seçim çalışmaları, gerek oylama işlemleri gerekse seçim sonrasında, demokratik olgunluk, barış, ve kardeşlik içerisinde tamamlanmıştır.” dedi.

ORTAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Mücadelelerine ortak olan herkese teşekkür eden Gül, “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Seçim boyunca birlikte çalıştığım MHP Hatay İl Başkanımız ile birlikte Milletvekili adaylarımıza, Belen İlçe başkanımız başta olmak üzere, tüm İlçe başkanlarıma, Ülkü Ocakları Başkanlarıma, sendika, vakıf tüm yan kuruluşlarımın başkan ve idarecilerine, Cumhur İttifakı paydaşlarımız siyasi partilerin tüm başkan ve yöneticilerine, Cumhur ittifakına gönül veren, mücadelemize ortak olan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.”

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

“İlimizdeki ve Belen ilçemizde Sandıkların yerlerine ulaşmasında, üstün gayret gösteren güvenlik kuvvetlerimize ve görevli kurum ve kuruluşlarımızın idareci ve çalışanlarına, teknik ekiplerimize, kamuoyunu hızlı ve doğru şekilde bilgilendiren basın yayın kuruluşlarımıza, seçimlerin en önemli aktörleri olan siyasi partilerimizin yöneticilerine ve Hatayda yaşayan vatandaşlarımıza ve Belen’li hemşerilerimize göstermiş oldukları siyasi olgunluktan dolayı çok teşekkür ediyorum.

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı ve sonuçlanan Milletvekilliği seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)