OKTAY VATANDAŞLARDA SOHBET ETTİ

  • Eklenme Tarihi :25.04.2022 | 09:49
  • Muhabir :

GEÇTİĞİMİZ hafta sonu bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından son durağı Antakya 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Parkı oldu.

OKTAY VATANDAŞLARDA SOHBET ETTİ

MOBSAN’da orucunu mobilya işçileri ve aileleri ile birlikte açtıktan sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyetle birlikte teravih namazını Habib-i Neccar Camii’nde kılan Oktay, namazın ardından 15 Temmuz Şehitler Parkında Antakya Belediyesi’nin konuğu oldu.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Oktay,  “Ramazan ayının getirdiği mağfiretin, İslam âleminin tamamına yayılmasını; maneviyatının gönüllerimize intikal etmesini temenni ediyorum. Sahurun bereketiyle iftarın sevincine, kadrimizi yücelten Kadir Gecesi’ne ve nihayetinde Ramazan Bayramı’na birlik, beraberlik ve esenlik içinde ulaşmayı diliyorum. Sizlerin vasıtasıyla tüm Hatay’a sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” dedi. Vatandaşlarla sohbet eden Oktay daha sonra hava yolu ile ilimizden ayrıldı. (Haber Merkezi)