Muhtar Ateş’in Girişimleri Sonuç Verdi - Hatay Gazetesi

Muhtar Ateş’in Girişimleri Sonuç Verdi

  • Eklenme Tarihi :13.05.2025 | 10:43
  • Muhabir :MURAT MUTLU

Muhtar Ateş’in Girişimleri Sonuç Verdi

Seçim öncesinde Güzelburç Mahallesi halkına verdiği sözleri tek tek yerine getirmek için yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Güzelburç Mahalle Muhtarı Hasan Ateş, mahallenin ihtiyacı olan Adak Evi ve Taziye Salonu için HBB Başkanı Mehmet Öntürk’le gerçekleştirdiği girişimler sonuç verdi.

6 Şubat 2023 tarihinde Hatay’da meydana gelen depremde büyük can kayıpları veren ve en fazla ağır hasarlı olarak yara alan Antakya İlçesi’ne bağlı Güzelburç Mahallesi’nde Muhtar Hasan Ateş’in yetkililerle yaptığı girişimler sonuç vermeye başladı. Büyük oranda altyapı ve üstyapı olarak büyük hasar hasan alan Güzelburç Mahallesi’nde eksik olan yerel hizmetler Muhtar Hasan Ateş’in girişimleriyle tek tek tamamlanırken, mahalle halkının ihtiyacı olan Adak Evi ve Taziye Salonu inşaatının ilk beton dökümü  kurban kesilerek dualar edilmesinin ardından dün gerçekleştirildi. 

Güzelburç Mahallesi’nde ihtiyaç olan bir eksikliği daha gidermenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Güzelburç Mahalle Muhtarı Hasan Ateş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelburç Mahallemizde yapılan Adak Evi ve Taziye Salonu inşaatının ilk beton dökümü gerçekleştirilmiştir. Bu güzel tesisi mahallemize  kazandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Öntürk’e, İmar A.Ş. Genel Müdürü Sayın Halil İbrahim İmren’e, İlçemizin değerli iş insanı İsmail Görüroğlu’na, projenin müteahhitliğini üstlenen değerli kardeşlerim MFİ İnşaat ve İlim Yapı Tasarım İşletmecileri Mert Fırat İdrisoğlu ve İlker Naim İdrisoğlu’na teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı çalışmalar diliyorum.” dedi.