MUHALEFET ÜLKE DIŞINDAN İCAZET ALIYOR

  • Eklenme Tarihi :22.06.2022 | 11:03
  • Muhabir :

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısındaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekillerine yüklendi.

MUHALEFET ÜLKE DIŞINDAN İCAZET ALIYOR

Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Erzin Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde akşam saat 19:00 sularında gerçekleşti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından MHP Erzin İlçe Başkanı Ali Şener, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MYK Üyesi Adem Yurdagül’ün konuşmalarının ardından kürsüye gelen MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı; “Dünyayı etkisi altına alan Pandemi neden olduğu, döviz ve petrol artışları nedeniyle önemli bir sıkıntıdan geçmekteyiz. Bu pahalılık, bu darboğaz sadece ülkemizde değil tüm dünya devletlerinde baş göstermektedir. İnanıyorum ki: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet anlayışıyla zorlukları aşacağız. Genel seçimleri erken yapalım diye bas bas bağıran muhalefetin aksine seçimler zamanında yapılacak” dedi.

Ülke dışından icazet alarak politika yapmaya çalışan muhalefet partileriyle karşı karşıya olduklarını belirten Kaşıkçı, “Teröre destek veren Gerek ABD gerekse Avrupa devletlerin kapılarını çalarak iktidar olmaya çalışan 6’lı masa liderleri umduklarını bulamayacaklar. ABD ve Avrupa devletlerine bilgi sızdıran Osman Kavala denen alçağın ve vatan haininin serbest bırakılmasını ve teröre destek veren HADEP’li Selahattin Demirtaşı’ın tahliyesini isteyen CHP lideri ve çanakcıları görüyorsunuz nelerle uğraşıyorlar. Osman Kavala bir alçaktır ve aynı zamanda vatan hainidir. Cumhuriyetimizin kurucusu ve akabinde CHP’yi kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk partisini kimlere emanet ettiğini ve kimlerle dirsek temasta olduğu hep birlikte görüyor ve izliyoruz.Görüyoruz ki; Yolundan sapmış, ne yapacağını bilmeyen, her yolu mübah sayan bir CHP teşkilatı zihniyetiyle karşı karşıyayız. Buradan Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum: Hain Osman Kavala sahip çıkacağınıza, Cumhuriyetin kurulduğu zamanlarda Doğu’da Ermenilerle,  Kuzey’de Rumlarla, Batı’da Yunanlılarla çarpışan ve daha sonra Ulu Önder Atatürk’ün en güvendiği adam olan Topal Osman’dan bahsedin ve sahip çıkın. Bu ülkenin ekmeğini yiyen bir Büyükelçi çıkıyor, 12 Adalar Yunanlıların CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu ise terörle mücadeleyi yavaşlatacağız diyor. Zihniyete bakın sevgili Erzinliler, bu insanlara devlet yönetimi bırakılır mı kararı siz verin?

 “Bunlara oy veren CHP’li kardeşlerimizi ziyaret edip bunların yaptıklarını tek tek anlatacağız. ABD ve Avrupa Kuzey Irak’a, Suriye’ye girmeyin dedi dinlemedik girdik. Karabağ’da can gardaşımız Azerbaycan’ın yanında yer almayın dediler onların yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. İşte yanı başımızda Irak, Saddam gitsin de kim gelirse gelsin dediler. Saddam’ı astılar, Irak ne hale geldi. Irak diye bir ülke yavaş yavaş yok olmakta. Kaddafi gitsin dediler, Libya ne halde görüyorsunuz. Bu olumsuzlukları görüp ona göre karar vermeliyiz” diye konuştu.

Toplantıya; MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, MYK Üyesi Adem Yurdagül, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Erzin İlçe Başkanı Ali Şener ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, MHP İl ve İlçe yöneticiler, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcilerin ve yaklaşık 300 davetli kişi katıldı. (Haber Merkezi)