Kurumlararası işbirliği çok önemli - Hatay Gazetesi

Kurumlararası işbirliği çok önemli

  • Eklenme Tarihi :06.02.2026 | 07:36
  • Muhabir :Haber Merkezi

Kurumlararası işbirliği çok önemli

Reyhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Şahan, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’ı ziyaret etti. Şahan’ı makamında ağırlayan Başkan Yumuşak, kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi.

Başkan Yumuşak yaptığı açıklamasında, “Reyhanlı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Sayın Dr. Özgür Şahan ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sayın Ayser Aksoy Hatipoğlu’nu belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevlerinin Reyhanlı’mız ve sağlık camiamız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçemizin sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesi adına kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın artarak devam edeceğine inanıyorum.

Sayın Dr. Özgür Şahan ve Sayın Ayser Aksoy Hatipoğlu’na görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.