Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Payas ilçesinde otobüs acente firmalarını ziyaret etti. Kara’ya ziyaretlerinde, CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, yönetim kurulu eşlik etti.
Yaptığı ziyaretlerin ardından bir paylaşımda bulunan Kara, “Ziyaretimizde hem esnaflarımızın hem de yurttaşlarımızın yaşadığı güncel sıkıntıları yerinde dinledik.
Yapılan görüşmelerde özellikle acentelerin kendilerine ait düzenli bir alanlarının olmaması, yolcu indirme-bindirme sırasında oluşan trafik tehlikesi, ayrıca tuvalet ve mescit ihtiyacı gibi temel eksiklikler ön plana çıktı. Bununla birlikte yurttaşlarımızın bekleme sürecinde faydalanabileceği yemek, çay ve kahve gibi sosyal ihtiyaç alanlarının da bulunmaması önemli bir eksiklik olarak ifade edildi.
Hem esnafımızın mağduriyetini gidermek hem de yurttaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir hizmet almasını sağlamak adına bu sorunları not aldık. İlgili tüm başlıkları meclise taşıyacağımızı ve çözüm noktasında sürecin takipçisi olacağımızı kendilerine ilettik.
Payas’ta ulaşım hizmetlerinin daha düzenli, güvenli ve insana yakışır şartlarda sunulması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.