HATAY GÜNDEME OTURDU

  • Eklenme Tarihi :31.05.2023 | 11:12
  • Muhabir :

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çıkan tarihi zaferin ardından Hatay’a ve Türk halkına yayınladığı mesajla teşekkür etti.

HATAY GÜNDEME OTURDU

Türkiye Yüzyılının 29 Mayıs itibariyle başladığını belirten Milletvekili Yayman, bu seçimin kaybedeninin olmadığını, kazananının ise 85 milyon ve Türkiye’ye umut bağlayan dünya mazlumları olduğunu kaydetti.

SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERDİ

Milletvekili Yayman yayınladığı teşekkür mesajında, “28 Mayıs’ta Türkiye’de rengi değişen tek vilayet Hatay’ımız oldu. Bu durum bizleri seçim sonucu kadar mutlu etti.

Hatay, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Halkımıza sonsuz teşekkür ederiz. Yapılan hakaretler karşısında Depremzede kardeşlerimiz Kılıçdaroğlu’na sandıkta gereken cevabı vermiştir.

85 milyonun zaferini doğru kararıyla taçlandıran Hatay’ımıza ve tüm değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

MİLLET TERCİHİNİ TÜRKİYE YÜZYILI’NDAN YANA KULLANDI

28 Mayıs tarihi seçimini Hatay’ımızda ve ülkemiz genelinde büyük bir zafer ile ayrılarak 85 milyonun ve dünya mazlumlarının kazanmasına vesile kılan Rabbimize hamd ediyorum. Yüce Türk Milleti, kararını yine Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullandı.

Bu seçim sonuçlarından sonra kimse kaybetmedi, aziz Türk milleti, Türkiye’miz, dolayısıyla da Hatay’ımız kazandı. Yaralarımızı hızla saracak, Hatay’ımızı geleceğe taşıyacak yatırımları hızla hayata geçireceğiz.

Bugün 85 Milyon kazandı! Hatay’ımız kazandı. Türkiye’miz kazandı. Dünya mazlumları kazandı.

Şimdi kardeşlik ruhuyla yeniden çalışmaya başlıyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni dönemde daha çok çalışacağız.” dedi. (Haber Merkezi)