Güzel fikirlerinden istifade ettik - Hatay Gazetesi

Güzel fikirlerinden istifade ettik

  • Eklenme Tarihi :07.11.2025 | 13:10
  • Muhabir :Haber Merkezi

Güzel fikirlerinden istifade ettik

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İstanbul’da İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yayman ziyaretinde, İlim Yayma Vakfı Genel Başkanı Değerli Yusuf Tülün’ün güzel fikirlerinden istifade ettiklerini söyledi.

Yayman ziyaret sonrası yaptığı paylaşımında, “Milletimizin ilim, irfan ve ahlak temelli yetişmesine büyük katkı sunan İlim Yayma Vakfı Genel Başkanı Değerli Yusuf Tülün Bey’i ziyaret ettik. İlim Yayma Cemiyeti tam 75 yıldır Milletimizin Cemiyeti olarak eşsiz hizmetlerde imza atarak tarihe not düşüyor.

Kıymetli tecrübeleri ve ilham verici görüşleriyle ülkemizin gençlik politikalarına ışık tutan Sayın Tülün’e nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Güzel fikirlerinden istifade ettik.” dedi.