GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

  • Eklenme Tarihi :05.01.2023 | 13:30
  • Muhabir :

YORULMAZ: DEĞERLERİMİZE BAĞLI İNSAN YETİŞTİRMELİYİZ

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Cihannüma Derneği Genel Başkanı Av. Rıza Yorulmaz ve beraberindeki heyet, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'ı ofisinde ziyaret etti.

 Derneğin yurt sathına yayılan çalışmaları hakkında bilgi veren ve bu kapsamda Hatay’da bulunduğunu belirten Cihannüma Genel Başkanı Yorulmaz, dernek olarak hedeflerinin değerlerine bağlı insan yetiştirmek olduğunu ifade ettiği ziyarette, “Özellikle geçmişten günümüze davaya gönül vermiş büyüklerimize vefa göstermek ve onları insanlara tanıtmak boynumuzun borcudur.” dedi.

 ÇALIŞKAN: GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

 Derneğin faaliyetleri ve “Vefa Programları” hakkında bilgilendirmeleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür eden GİK Üyesi Çalışkan da gençlik çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmak çok önemlidir. Tarih boyunca gençlerimiz bazı güçlerin, tarafların ve ideolojilerin kıskacında olagelmiştir. Günümüzde gençliğin “ideal/idealsizlik” sorunu bulunmaktadır. Bu konuda sivil toplum örgütlerinin görev ve sorumluluğu küçümsenemez. Herkes gücü ve imkanı nispetinde sorumludur.” dedi.

 Cihannüma Derneği Genel Başkanı Av. Yorulmaz, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Çalışkan'a gösterdiği ilgi ve misafirperlikten dolayı teşekkür etti.  Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret sona erdi. (Haber Merkezi)