CHP PARTİ OKULUNDAN SOKAK ÖRGÜTLENMESİ EĞİTİMİ

  • Eklenme Tarihi :08.06.2022 | 11:11
  • Muhabir :

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü tarafından, parti üyelerine ve delegelere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

CHP PARTİ OKULUNDAN SOKAK ÖRGÜTLENMESİ EĞİTİMİ

CHP Parti Okulu tarafından verilen ‘Sokak Örgütlenmesi Eğitimi’ne konuşmacı olarak, Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı katıldı.

 

Eğitim öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, sokak örgütlenmesinin önemine vurgu yaparak; “Bu modelin bize iktidar yolunu açacağına inanıyorum” dedi.

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat KIlınç ve yönetimi ile partililerin katıldığı eğitimde söz alan Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı; “Kendi ilkelerimizle çalışarak iktidar olabilir” dedi.

İktidara giden yolda sokak örgütlenmesinin büyük önem arz ettiğini kaydeden Atıcı; “Bugün sizlerle sokak örgütlenmesi projesini konuşacağız. Sokakları örgütleyebilirsek biz alnımızın teriyle, bileğimizin hakkıyla iktidarı yakalarız. Şu anda ilk amacımız mevcut iktidarın kötü yönetiminden kurtulmak, ilk amacımız bu. Her geçen gün kötüye gidiyoruz. İkinci amacımız ise bu iktidarın yerine  1. sıraya Türkiye'yi koyan bir iktidar inşa etmek. Vazgeçilmez amacımız ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek başına iktidarını kurgulamak, bundan asla vazgeçemeyiz. İttifaklar başımızın üstünde, elbette ki şu anda gerekiyor, elbette ki aynı masada oturacağız, birbirimizi anlayacağız ancak en kısa zamanda tek başına iktidarı kurgulamak gerekir. Bizim tek başına iktidar olmamızın fazlaca bir yolu yoktur. Türkiye'de dini hassasiyetleri kaşımak oy getirir mi, evet, ırksal hassasiyetleri kaşımak oy getiriyor mu, evet, para oy getiriyor mu, evet, çeşitli rüşvet ya da şantajlara varan teklifler oy getiriyor mu, evet, tehdit oy getiriyor mu, evet. Şimdi siz CHP'yi tek başına iktidara taşımak üzere buradasınız, size 5 tane madde saydım, bunlardan hangisini kullanırsınız iktidar olmak için, hiçbirini! Irkçılık, dincilik yapmak, parayla, rüşvetle, tehditle oy almak isteyen var mı? Peki biz nasıl iktidar olacağız? Biz ancak kendi ilkelerimizle çalışarak iktidar olabiliriz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)