Amaç: Her Zaman Esnafımızın Yanındayız - Hatay Gazetesi

Amaç: Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

  • Eklenme Tarihi :04.02.2025 | 09:49
  • Muhabir :Haber Merkezi

Amaç: Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

DÖRTYOL Belediye Başkanı esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları arayan Başkan Amaç, esnafın her zaman başlarının tacı olduğunu söyledi.

İlçe ekonomisin can damarı olan esnaların her zaman yanında olduğunu söyleyen Dörtyol belediye Başkanı Bahadır Amaç zaman buldukça esnafla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Bu bağlamda Mehmet Ocak Caddesi’ndeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Amaç burada esnaflarla bir araya geldi. Esnaflara bol kazançlar dileyen Başkan Amaç, çarşıda esnaflarla mini de bir toplantı yaptı. Yaptığı toplantıda esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Amaç, sorunlara çözüm yolları aradı.

Her zaman esnafın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Amaç, “İlimiz yaşanan depremden dolayı çok zor bir süreç geçiriyor. Bu süreçte ilçe ekonomimizin can damarı olan esnaflarımıza destek olmaya onların yanlarında bulunmaya devam edeceğiz. Bugünde esnafımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledik. Birlikte çözüm yollarını aradık. İnşallah yaşanan sorunları el birliği ile çözeceğiz. Gerekli notları aldık. Sorunların üzerine giderek çözüm yolları arayacağız.” dedi.