Yarı Yıl Tatiline Eğlenerek Girdiler

  • Eklenme Tarihi :23.01.2023 | 11:39
  • Muhabir :

Atölye cafe de gerçekleşen programda okuma bayramı ve yarı yıl tatil eğlencesi bir arada yapılırken programa veliler de katılarak miniklerin mutluluğuna ortak oldular.

Yarı Yıl Tatiline Eğlenerek Girdiler

Bölgemizin başarılı okullarından Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu 1-İ sınıfı öğrencileri yarıyıl tatiline eğlenerek girdiler. Sınıf Öğretmeni Belkıs Balaban yönetiminde düzenlenen programda okuma yazmayı öğrenen minik öğrencilerin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.Programın ilk dakikalarında sınıf annesi Firdevs Atay tarafından tüm veliler adına Sınıf Öğretmeni Belkıs Balaban’a teşekkür çiçeği verildi.
Okulun ilk günlerinden yarı yıl tatiline kadar olan süreçte kaydedilen görüntülerin yer aldığı slayt gösterisi veliler tarafından duygu dolu gözler ile izlendi.
Velilerin alkışları arasında sahneye gelen Sınıf Öğretmeni Belkıs Balaban yaptığı konuşmasında:” kıymetli öğrencilerim ve değerli velilerimiz 1-İ sınıfı okuma bayramına hoş geldiniz. Eylül ayından itibaren bir arada olduğum öğrencilerim ile yarı yıl tatiline güzel bir biçimde giriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Güzel diyorum çünkü sevgili öğrencilerimin gayretleri ile okuma yazma oranı ve başarı oranımız güzel bir seviyeye geldi. Onların başarısı için ilk günden itibaren elimden gelenin fazlasını yapma gayretinde oldum. Ve tabiki siz kıymetli velilerimizde ödevlerde çocuklarımıza verdiğiniz destekler ile onların başarısında pay sahibi oldunuz. Bu başarı hepimizin. O yüzden ben herkesi kutluyorum.Bugün burada yarı yıl heyecanını yaşıyoruz inşallah gün gelecek ve mezuniyet coşkusunu da bir arada yaşayacağız.Öğrencilerimizin sizler için hazırladıkları gösterileri beğeneceğizi umut ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.
Sınıf Öğretmeni Belkıs Balaban’ın konuşmasının hemen sonrasında 1-İ sınıfı öğrencileri tek tek sahneye davet edilerek okuma yazma başarılarından dolayı hak ettikleri madalyalar verildi. Öğrencilerden oluşan sınıf korosu seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile velilere keyifli dakikalar yaşatırken uzun süre alkış aldı.Okuma bayramı için özel hazırlanan pasta Sınıf Öğretmeni Belkıs Balaban ve öğrencilerin katılımı ile kesilirken Palyaço Abdullah Bozkurt müzikler eşliğinde tüm konukları eğlendirdi.
Yarı yıl eğlencesi ve okuma bayramı programı ikramlar ve müzik eşliğinde eğlence ile son buldu. (TALİP KÖLEOĞLU)