Sualtında Amirlerini Andılar - Hatay Gazetesi

Sualtında Amirlerini Andılar

  • Eklenme Tarihi :31.01.2025 | 11:09
  • Muhabir :Haber Merkezi

Sualtında Amirlerini Andılar

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ve Malatya İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleriyle 6 Şubat anısına dalış programı düzenledi.

6 Şubat depreminde vefat eden Dalış Amiri Sabit Dönmez anısına gerçekleşen program, Çevlik-Konacık arası Kaleköy mevkiinde gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıl Ankara ve Didim Belediyeleriyle birlikte gerçekleştirilen etkinliği HBB Sualtı Arama Kurtarma ekibi, bu yıl da Malatya İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma ekibiyle gerçekleştirdi. 

Yetkililer; sualtı dalış ve arama kurtarma teknikleri konularında bilgi paylaşımı yapılan bu etkinliği, geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm çalışma arkadaşlarını rahmet ve ailelerine sabır temennisinde bulundu.

Haberin Videosu