Sabiha Gökçen Anaokulunda 23 Nisan Bir Başka Güzeldi

  • Eklenme Tarihi :25.04.2022 | 09:43
  • Muhabir :

Okul öncesi eğitim kurumları arasında önemli bir yere sahip olan Sabiha Gökçen Anaokulu muhteşem bir 23 Nisan programına imza attı.

Sabiha Gökçen Anaokulunda 23 Nisan Bir Başka Güzeldi

Günler öncesinden hazırlıkların yapıldığı programda bir araya gelen minik öğrenciler,veliler , okul yöneticileri ve öğretmenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladılar. Ay Işığı Kır Bahçesinde bölgemiz tiyatro sektörünün başarılı topluluğu Toprak Sanat Evi Genel Sanat Yönetmeni Barış Bahar yönetiminde gerçekleşen Dans,Palyaço,Yarışmaların ardından okul öğretmenleri tarafından hazırlanan alanlarda düzenlenen  etkinliklerde hünerlerini sergileyen minik öğrenciler Balon Park bölümünde gönüllerince eğlendiler.

Çocukların olduğu kadar bizlerinde bayramı çünkü bizlerde Atatürk çocuklarıyız diyen veliler şehrimizde düzenlenen en güzel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları ile bir arada bayram coşkusuna ortak olmanın haklı gururunu yaşadıklarının altını çizerek  Sabiha Gökçen Anaokulu Müdürü Şerif Cangaz’a,yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Sabiha Gökçen Anaokulunun tüm sınıflarının katılım gösterdiği etkinlikte kurulan stantlarda faaliyet gösteren okul öğretmenleri tüm velilerin takdirini kazanırken  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Günü ölümsüzleştirmek adına veliler çocukları ile birlikte bol bol objektiflere poz verdiler. (TALİP KÖLEOĞLU)