NÜANS GÜZEL SANATLAR MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

  • Eklenme Tarihi :23.05.2022 | 11:28
  • Muhabir :

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis üyesi Tahsin Öztekin ile birlikte Nüans Güzel Sanatlar Merkezini ziyaret etti.

NÜANS GÜZEL SANATLAR  MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Şehrimizde sanatsal faaliyetlerini sürdüren ve Türk müziğine sayısız müzisyen, müzik öğretmeni yetiştiren bunu yanı sıra  endüstri Man müzik aletleri konularında eğitimler veren Nüans Güzel Sanatlar  Merkezi işletmecisi Bilgen Kasar, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Meclis üyesi Tahsin Öztekin’i nezaketle karşıladılar.

 

Tüm sektörlerde olduğu gibi kendi sektörlerinde de özellikle ekonomik yönden zorluklar yaşadıklarını belirten Nüans Güzel Sanatlar  Merkezi işletmecisi Bilgen Kasar, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, eğitimden sanata sektördeki konular değerlendirildi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, her fırsatta üyeleri ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini belirterek; “Oda olarak tüm sektör temsilcilerimiz ile birebir görüşerek sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyor ve bu sorunları en yetkili mercilere iletiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)