Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’üncü yılı dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de çeşitli program ve etkinliklerle kutlanırken, Antakya’nın Narlıca Mahallesi’nde bulunan Narlıca İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı muhteşem etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
Türkiye genelinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Antakya İlçesi’ne bağlı Narlıca Mahallesi’nde bulunan Narlıca İlkokulu’nda öğrencilerin gerçekleştirdiği birbirinden güzel etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenci velileri katılım gösterdi.
Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin Narlıca İlkokulu Müdürü Mustafa Keser bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açıklama sonrasında Narlıca İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sınıf öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirildi. 23 Nisan ile ilgili Minik öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler okul idarecileri, öğretmen ve öğrenci velileri tarafından büyük alkış aldı. Narlıca İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerin ardından program sona erdi. (HÜSEYİN BAYRAKTAR)