MÜZİK EĞLENCE HÜZÜN MUTLULUK BİR ARADAYDI

  • Eklenme Tarihi :14.06.2022 | 11:15
  • Muhabir :

Yükseliş Koleji 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 4, 8 ve 12. sınıf öğrencileri mezuniyeti, görkemli bir törenle ve muhteşem bir konserle kutlandı.

MÜZİK EĞLENCE HÜZÜN MUTLULUK BİR ARADAYDI

Geceye, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İste Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Arsuz Kaymakamlığı Vekil Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Okul İdarecileri, Okul Öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEKLER

Törende ilk olarak Ethem Yavuz Şefliğinde Yükseliş Koleji Filarmoni Orkestrası ve Korosu mini bir konser verdi. Konser sonrası Genel Müdür Aykut Davut Öktem, gecenin anısına Şef Ethem Yavuz’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Genel Müdür  Öktem,  “Her geçen gün daha da büyüyen, bilimin, aydınlanmanın ve Atatürk ilkelerinin ışığında yürüyen mezun öğrencilerimizle daha da kalabalık bir aile haline geliyoruz. İnanıyorum ki bugün bu okuldan mezun olacak öğrencilerimiz hayatlarının sonraki dönemlerinde de başarılı olmaya devam edeceklerdir.” dedi.

Okulun Kurucusu Nuri Üysen, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Konuşmasının devamında öğrencilerin yetişmesinde büyük rolü olan ailelere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi adına 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi Anadolu Lisesi Okul Birincisi Esma Karadaş, Fen Lisesi Okul Birincisi Ekin Derin’i de temsilen bir konuşma yaptı. Daha sonra bayrak teslim törenine geçilen gecede 12. sınıf öğrencisi H. Yağız Akdeniz’in öncülüğünde “Yükseliş Andı” hep bir ağızdan okundu.

Törende öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Gece, yılların eskitemediği büyük sanatçı “Yonca Evcimik Ve Dans Grubu” nun coşturan muhteşem konseriyle tamamlandı. (Haber Merkezi)