MAR-DER YÖNETİMİNDEN İTSO’YA ZİYARET

  • Eklenme Tarihi :03.06.2022 | 10:01
  • Muhabir :

İskenderun’da faaliyet gösteren Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAR-DER) Başkanı Salih Bayar ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

MAR-DER YÖNETİMİNDEN İTSO’YA ZİYARET

Derneklerinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Mar-Der Başkanı Salih Bayar; “Hatay ve Mardin dünyada barış ve hoşgörünün örnek şehirleridir. Bizler dernek olarak bu hoşgörü şehirlerinde aktif olarak çalışıyoruz. Artık toplumumuzda sivil toplum kuruluşlarının önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamıza da kentimizin ve bölgemizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesine sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “ İTSO yönetimi olarak Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Her zaman bir çok projelerde birlikte hareket ediyoruz. Neticede İskenderun’a ve halka hizmet var. Bu bağlamda oda olarak İskenderun halkı için yapacağınız faaliyetler ve yardımlarda her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek isterim” diye konuştu. (Haber Merkezi)