KUMLU ŞEHİRLEŞME YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

  • Eklenme Tarihi :26.01.2023 | 11:46
  • Muhabir :

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli artık Kumlu’nun atıl, köy havasında, sadece evlerden ibaret bir yapı olmadığını söyledi.

KUMLU ŞEHİRLEŞME YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

BAŞKAN DELİ: KUMLU ŞEHİRLEŞME YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

Kumlu’da TOKİ Konutlarının inşa edilmesi için yaşadıkları süreci bir kez daha gündeme taşıyan Başkan Mehmet Deli katkı verenlere de teşekkür etti.

Kumlu’nun artık şehirleşme yolunda hızla ilerleyen ve sınır bekçiliğini yapan ilçelerden biri olduğunun altını çizen Başkan Deli şunları söyledi “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Çevre Şehircilik Bakanımız 81 ile TOKİ müjdesi verdiğinde, Sınır Bekçiliğimizi yakan Hatay’ın içerinizde Kumlu’nun da bulunduğu 4 ilçeye Toki yapılmamasını o anda da kabul edilemez diye anında itiraz etmiştim. Süreçte hemen düğmeye basıp, Sayın Valimiz  ilgili vekillerimiz, kaymakamımızla gerekli mercilere ulaşıp sayın bakanımıza durumumuzu izah etmiştik. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Aynı günün sabahı İlçemizin hak ettiği TOKİ konutları devletteki müthiş hızla ve pratiklerle çözüldü ve onaylandı. O günün şartlarımda açıkça yanımızda durup desteğini açıklayan yardımlarını esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yanımızda durmayan en yakınımızda da olsa üzüntülerimizi bilmelerini istiyoruz. Çünkü artık Kumlu atıl, köy havasında, sadece evlerden ibaret bir yapı değil. Kumlu artık şehirleşme yolunda hızla ilerleyen ve sınır bekçiliğini yapan necip ilçelerimizden biridir. Vatandaşlarımız olarak tek vücut olarak bu haklılığımızın kabul edilmesini istiyoruz. Desteklerini esirgemeyen tüm siyasi paydaşlarımıza, bürokratlarımıza ve en önemlisi Devletimize bir kez daha kamuoyu önünde şükranlarımı sunuyorum”. (Haber Merkezi)