Kızılay’dan öğrencilere destek - Hatay Gazetesi

Kızılay’dan öğrencilere destek

  • Eklenme Tarihi :25.01.2025 | 11:42
  • Muhabir :Haber Merkezi

Kızılay’dan öğrencilere destek

Türk Kızılayı Hatay Şubesi, başarılı öğrenciler İncinur ve abisi Efe’ye, destek oldu. Katıldığı resim yarışmasında dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan İncinur,  okul derslerinde gösterdiği üstün başarıyla okul birincisi olmayı başaran İncenur’un abisi abisi Efe’ye çalışma masası ve kitaplık hediye edildi.

Türk Kızılayı Hatay Şubesi, İncinur ve Efe’nin gösterdiği azmin, yalnızca akademik değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerine de katkı sağladığını belirterek, “İncinur ve Efe, başarılarıyla bizlere ilham veriyor. Onların bu başarısını desteklemek amacıyla, talepleri doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak için gerekli malzemeleri kendilerine ulaştırdık. Geleceğe umutla bakan bu pırıl pırıl çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Kızılay’ın bu anlamlı desteği, sadece İncinur ve Efe’yi değil, aynı zamanda tüm öğrencilere motivasyon kaynağı oldu. İncinur ve Efe, kendilerine sağlanan bu desteği, daha büyük başarılara imza atabilmek için bir adım daha atacakları bir fırsat olarak gördüklerini ifade etti. Aileleri ise, Kızılay’ın bu jestinden dolayı minnettar olduklarını belirterek, bu tür desteklerin çocuklarının eğitim yolculuklarında büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi.