İTSO’da Şehir Akademi KPSS Kurs Merkezi Eğitim Düzenledi

  • Eklenme Tarihi :27.07.2022 | 11:17
  • Muhabir :

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Şehir Akademi KPSS Kurs merkezi tarafından eğitimler düzenlendi.

İTSO’da Şehir Akademi KPSS Kurs Merkezi Eğitim Düzenledi

Yoğun katılım a gerçekleşen eğitimlere, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da katılarak, gençlere umut veren açıklamalarda bulundu.  Lise, üniversite ve sonrasında iş bulma umuduyla insanların yoğun çaba sarf ettiklerine vurgu yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Son yıllarda artık özellikle kamu sektörüne personel alımlarında KPSS sınavlarında alınan puanlar dikkate alınıyor. Bu bağlamda şehrimizde bu yönde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımız var. Şehir Akademi KPSS Kurs merkezi yönetimini de bu yönde yaptıkları faaliyetten dolayı tebrik ediyorum. Kursa katılan öğrencilerimize de daha çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. İTSO olarak her zaman eğitim kurumlarımızın yanında yer aldık. Bende eğitimci olduğumu için sizlerin sorunlarını çok iyi tahmin edebiliyorum. Temennim, hepinizin kursları tamamlayarak, KPSS ve diğer sınavlardan istediğiniz puanları alarak, hedeflediğiniz iş yerlerine girmenizdir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın gençlere umut veren konuşmasının ardından Coğrafya öğretmeni Orhan Genç tarafından Coğrafya genel tekrarı yapıldı.

İTSO’nun ev sahipliğinde 6 gün süren eğitimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehir Akademi KPSS Kurs Merkezi yetkilileri; “İskederun’da KPSS Sınavı öncesi genç ve dinamik eğitim kadromuzla öğrencilerimize eğitimler veriyoruz.  Kurum olarak nitelikli yayın ve deneme sınavları, veli bilgilendirme sistemi, başarı takip sistemi, deneyimli kadro, öğrenci koçluk sistemi,  birebir etüt, soru çözümü, TYT AYT hazırlık, Liseye takviye gibi konularda öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. 6 gün süren eğitimlerimizde bizlere ev sahipliği yapan ve desteklerini esirgemeyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a eğitimimize katıldığı ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)