İŞKUR Kampüs ile Geleceğimizi İnşa Ediyoruz!

  • Eklenme Tarihi :19.10.2022 | 14:36
  • Muhabir :

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hatay İş Kulübü tarafından Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 17 Ekim’de 1.Sınıf Öğrencilerine yönelik toplumsal aktörlerin rolü konusuna önem vererek İŞKUR KAMPÜS tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İŞKUR Kampüs ile Geleceğimizi İnşa Ediyoruz!

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hatay İş Kulübü tarafından Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 17 Ekim’de 1.Sınıf Öğrencilerine yönelik toplumsal aktörlerin rolü konusuna önem vererek özgeçmiş hazırlama, mülakat  teknikleri, beden dili gibi eğitimler yoluyla öğrencilerimizin iş arama ve görüşme  becerilerini arttırarak bireysel olarak hiçbir kuruma ihtiyaç duymadan kendi istihdam edilebilirliklerini arttırmaları adına İŞKUR KAMPÜS tanıtım toplantısı  gerçekleştiridi.

Tanıtım Sunumunda bilginin anlık olarak değiştiği bu dijital çağda gerekli yetkinliklere değinilirken öğrencilere bu yarışın gerisinde kalmamaları için “güncel olmak, araştırma  ve uyum becerisine sahip olarak geleceklerini- kariyerlerini inşa ederken #iskur daima yanınızda# sloganı İle başlayıp #iskur kampüs ile geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz# sloganı ile bu 4 yıllık süreçte ve sonrasında da onlara destek olmaya devam edecekleri anlatıldı. 

Yapılan görüşmeler esnasında İŞKUR İl Müdürü Hüsnü Çelik geleceğin mesleklerinin önemine değinirken gençlerin işgücü piyasasına katılmasına yönelik yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan Şener ise İŞKUR’a her platformda üniversiteye ve öğrencilere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkür ederken işbirliği kapsamında öğrencilerin gelişimine yönelik bir çok projenin hayata geçirileceğini söyledi.