Hatay’da şehirlerarası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ve Hatay ekonomisine sağladığı katkılarla istihdam yaratan Has Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, Samandağ İlçesi’nde faaliyet gösteren Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesi’ne destek olmaya devam ediyor.
Has Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesi müdürü Onur Beyaztunç, “Okulumuza ve öğrencilerimize verdiği çok büyük katkılardan ve yardımlarından dolayı değerli iş insanı ve hayırsever Ayhan Kara’ya teşekkür plaketi takdim ettik. Eğitime verdiği önem ve katkıdan dolayı bir kez daha Sayın Ayhan Kara’ya çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte çocuklarımız için mücadele etmeye ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Eğitime her zaman destek olacağını belirten Has Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, “Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesi Müdürü Onur Beyaztunç’a ve tüm öğretmenlerine teşekkür eder, okulumuzun değerli öğrencilerine de başarılar dilerim.” dedi.