Irak uyruklu kız arkadaşını öldürüp intihar etti

  • Eklenme Tarihi :01.11.2022 | 15:25
  • Muhabir :

Hatay’da Irak uyruklu sevgilisini 4 kurşunla öldüren Uzman Çavuş, intihar ederek hayatına son verdi.

Irak uyruklu kız arkadaşını öldürüp intihar etti

Olay yerinden kaçan uzman çavuş seyir halindeyken kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Olay Antakya’nın Esentepe Mahallesi Mahmut Alpagot Bulvarı 3358. Sokak’ta meydana geldi. Uzman Çavuş Şahin Demir, bilinmeyen bir nedenden dolayı Kız arkadaşı Irak Uyruklu Türk vatandaşı  Sidra Temeemi’ne (32) oturduğu apartmandan çıkarken  kurşun yağdırdı. Vücuduna 4 mermi isabet eden 2 çocuk annesi Sidra Temeemi olay yerinde can verirken, Şahin Demir otomobiline binerek kaçtı.

 

Olay yerinden kaçan Şahin Demir Çekmece Caddesinde seyir halindeyken başına dayadığı silahını ateşleyerek intihar etti. İntihar eden Şahin demir’in kontrolünden çıkan kullandığı otomobil bir ticari araca çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine belgeye sevk edilen Sağlık Ekipleri hem Şahin Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Sidra Temeemi ve Şahin Demir’in cenazeleri yapılan incelemelerin ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Erkek arkadaşının kurşunlarına hedef olarak hayatını kaybeden ırak Uyruklu Türk Vatandaşı olduğu öğrenilen Sidra Temeemi’nin kocasından boşandığı ve 2 ay önce mahalleye taşındığı öğrenildi. Yan apartmanda oturan Uzman Çavuş Şahin Demir ile tanışan Sidra Temeemi’nin Şahin ile gönül ilişkisi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.