İLKOKULDA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI

  • Eklenme Tarihi :28.05.2022 | 11:45
  • Muhabir :

Hatay’ın İskenderun İlçesinde Kaymakamlık oluruyla, Yayha Kemal Beyatlı ilkokulunda gerçekleştirilen okullar arası futbol turnuvası çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

İLKOKULDA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI

İskenderun’da tepe mahallelerinde bulunan okulları arasında düzenlenen futbol turnuvası okul ve öğrencilerinden yoğun ilgi gördü. İlk kez böyle bir futbol turnuvası organizasyonu yapan Yahya Kemal Beyatlı ilkokulunun önemli bir başarıya imza attığını belirten okul müdürü Aytaç Yaman, “Bölgemizde ilk kez böyle bir turnuva düzenliyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzaklaşması ve sosyalleşmesi açısından çok önemsediğimiz bir organizasyon oldu. Katılıma olan ilgi ise bizleri mutlu etti” dedi.

 

Fevzi Çakmak ilkokul müdürü Sıtkı Törer ise yapılan bu turnuvanın çocuklara büyük moral olacağını, aynı zamanda sosyalleşme ve kaynaşmaya da katkı sunacağını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından ise çok çekişmeli ve heyecan dolu karşılaşmaların yaşandığı futbol turnuvası başladı. Saha içerisinde takımlar rakip kalelere gol atmak için çabalarken, saha dışındaki arkadaşları da tezahüratlarla takımlarına moral, destek verdiler. (Haber Merkezi)