İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Hafız Öğrencilerle Uluçınar Gençlik Kampı'nda Buluştu - Hatay Gazetesi

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Hafız Öğrencilerle Uluçınar Gençlik Kampı'nda Buluştu

  • Eklenme Tarihi :12.03.2025 | 10:55
  • Muhabir :Haber Merkezi

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Hafız Öğrencilerle Uluçınar Gençlik Kampı'nda Buluştu

Hatay’da hafızlık eğitimi gören kız öğrenciler için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı’nda moral ve motivasyon kampı düzenlendi. Antakya, Reyhanlı, Dörtyol, Hassa, Kırıkhan ve İskenderun’daki Hafızlık Kız Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin katıldığı programda, birçok etkinlik ve sanat atölyesi gerçekleştirildi.

Kampa konuk olan İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve kıymetli eşi Ayşecan Topçu Hanımefendi, öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve çeşitli hediyeler takdim etti. Hafız öğrenciler, kamp boyunca düzenlenen etkinliklerle hem keyifli vakit geçirdi hem de motivasyonlarını artırdı.

Aynı tarihlerde kampta bulunan İmam Hatipli öğrenciler de hafızlarla birlikte etkinliklere katılarak kamp sürecini daha verimli hale getirdi. Öğrencilerin eğitimlerine destek olmayı ve moral-motivasyonlarını artırmayı amaçlayan bu kamp programı, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.