Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Atakaş Hatayspor ile Sakaryaspor arasında oynanan ve 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından teknik heyetler maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün, maçın özellikle ilk bölümünde istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti. İrtegün, ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olduklarını ve ortaya konan genel performanstan memnuniyet duyduğunu belirtti.
Genç oyuncuların performansına da değinen İrtegün, futbolcuların gelişim gösterdiğini ve tecrübe kazandığını söyledi. Deneyimli teknik adam ayrıca eski kulübü Sakaryaspor’a da ligdeki durumu nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Murat Balaban ise maçta daha fazla topa sahip olan taraf olduklarını savundu. Balaban, yakaladıkları net gol fırsatlarını değerlendiremediklerini ve bu nedenle galibiyetin kaçtığını ifade etti.
Karşılaşma sonrası açıklamalar, sahadaki mücadelenin yanı sıra iki takımın oyuna bakış açısını da ortaya koydu.
