HASTANEYİ GEZDİLER

  • Eklenme Tarihi :03.06.2022 | 10:12
  • Muhabir :

Hastane Müdürü Hüseyin Metin hastanenin birimlerinin tanıtımını yaparak laboratuvar ve ameliyathaneler hakkında bilgiler verdi.

HASTANEYİ GEZDİLER

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Şoförler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Gün, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Hamza Çankır İlçede inşaatı biterek faaliyete geçen Devlet Hastanesinin İdari İşler Müdürü Hüseyin Metin ile Hastane Başhekimi Dr. Adem Takış’ı ziyaret ettiler.

 

250 yatak kapasiteli A2 seviyesinde bulunan Hastanemiz önümüzdeki günlerde yeni Hekim kadrosunun da atanmasıyla Payas ve Erzin ilçelerimize de hizmet verecek kapasitede büyük bir hastane olarak dizayn edildi. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti gezi sonrasında yaptıkları değerlendirmede şu ifadeleri kullandılar “STK Başkanları bölgemizde önemli bir hizmeti kazandırılmış olmasının memnuniyetini paylaştı. Yeni hekimlerinin atanmasıyla birlikte bölgeye sunulan bu proje tamamlanmış olacak ve bölgemize hizmet etmeye tüm hızıyla devam edecektir. STK Başkanları olarak, bu eserin İlçemiz ve Bölgemize kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Sağlık Bakanımıza ve bu yatırım için ciddi mesai harcayan  Milletvekilimiz Hacı Bayram TÜRKOĞLU ve Hatay Milletvekillerimiz öncülüğünde; Başhekimimize, Hastane Müdürümüze, Sağlık Personellerimize ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunar ve ayrıca misafirperverliklerinden dolayı Sayın Başhekimimize ve Hastane Müdürümüze teşekkür ederiz."