GP İLÇE KADIN KOLLARI MAVİ’YE EMANET

  • Eklenme Tarihi :18.05.2022 | 10:24
  • Muhabir :

Gelecek Partisi (GP) İskenderun Teşkilatında Kadın Kolları Başkanlığı görevine bir dönem yerel basında muhabir ve köşe yazarlığıyla hizmet vermiş Meryem Özgü Mavi getirildi.

GP İLÇE KADIN KOLLARI MAVİ’YE EMANET

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Parti binasında düzenlenen toplantıda Meryem Özgü Mavi’nin parti rozetini taktı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirildiğini açıklayarak “Başkanımıza hayırlı olsun, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı ihsan eylesin” dedi.

 

İskenderun Basın camiasının yakından tanıdığı, görev yaptığı dönemlerde dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla çevresinde çok sevilen sayılan, hobi tasarımcılığı ve gayrimenkul danışmanlığı yapan iş kadını Meryem Özgü Mavi Gelecek Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine layık görülmekten büyük gurur duyduğunu söyledi.

GELECEĞİ AYDINLIK OLAN PARTİ’Yİ TERCİH ETTİM

Kadınların her yerde olması gerektiğinin altını çizen Gelecek Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Özgü Mavi ilk siyasi açıklamasını İskenderun.org’a vererek şunları kaydetti: “İskenderun'a vefa borcu olan bir kadın olarak siyasete başlama kararı aldım. Bugün için geleceği aydınlık olan Gelecek Partisini tercih ettim. Başkanımız Mehmet Yılmaz ve ekibimizle yola çıkıyorum. Bu yolda kazanan milletimiz olacak” (Haber Merkezi)