Gözyaşları arasında toprağa verildi!

  • Eklenme Tarihi :04.10.2022 | 15:46
  • Muhabir :

Hatay’ın Arsuz ilçesinde hafta çevre yolu Nardüzü kavşağında meydana gelen motor kazasında hayatını kaybeden Selahattin Sahillioğulları sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gözyaşları arasında toprağa verildi!

Önceki gece Arsuz Çevre yolu Nardüzü kavşağında sabah saatlerinde motosikleti ile dolmuşa çarpma sonucu ağır yaralanan sürücü Selahattin Sahillioğulları kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. En büyük tutkusu motosiklet olan, Sosyal etkinlikler, topluma örnek çalışmalarda sürekli görev alan, çevresinde sevilen Selahattin Sahillioğulları’nın genç yaşta elim kaza sonucu vefatı başta ailesi olmak üzere motor kulüplerini, sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

MOTOSİKLETLİLERDEN SAYGI KORTEJİ

Tutkunu olduğu motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Selahattin Sahillioğulları’nın cenazesi hastane morgundan alındı ve önce evine getirildi. Motosiklet tutkunları da beraberinde ‘Saygı Korteji’ oluşturdu. Burada okunan Kur’an-ı kerim ve dualar okundu, helallik alındı. Daha sonra getirildiği Şarkonak mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Motor tutkunu olan merhum Selahattin Sahillioğlları’nın cenazesinde, gözyaşları sel oldu, sonsuzluğa uğurlanırken ailesini acılı gününde Motosiklet grupları da yalnız bırakmadı.