Fizibilite Çalışmaları Tamamlandı - Hatay Gazetesi

Fizibilite Çalışmaları Tamamlandı

  • Eklenme Tarihi :19.01.2025 | 14:18
  • Muhabir :Haber Merkezi

Fizibilite Çalışmaları Tamamlandı

HATAY Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin, yeni itfaiye binaları için yaptığı fizibilite çalışmalarını tamamladı. Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’a yapılması planlanan modern itfaiye binaları için bir adam daha atılmış oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeniden yapılandırmasını sürdürüyor. Bu bağlamda Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’a modern itfaiye binaları yapmak için çalışmalara başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni itfaiye binalarının yapımı için yapılan fizibilite çalışmaları tamamlandı. İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin Malatya ve Kahramanmaraş itfaiye binalarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’da yapılacak binalar için yaptığı ziyaretlerde fikir alışverişinde bulunan ve itfaiye binalarını inceleyen Keskin, yapılması planlanan binaların da fizibilite çalışmalarını tamamlamış oldu.

Yeni yapılacak olan binalar için önemli bir adım daha attıklarını belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin, “Bambaşka bir Hatay için Başkanımız sayın Mehmet Öntürk’ün liderliğinde çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’a kazandıracağımız modern itfaiye binalarımız için önemli bir adım daha attık.” dedi.