ESRARENGİZ OLAYI GÜVENLİK KAMERASI ÇÖZDÜ

  • Eklenme Tarihi :12.08.2022 | 12:00
  • Muhabir :

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Şarkonak Mahallesinde park halindeki bir araca zarar verilmesiyle ilgili esrarengiz olayın gizemini apartmanın güvenlik kamerası sözdü.

ESRARENGİZ OLAYI GÜVENLİK KAMERASI ÇÖZDÜ

Arsuz’un Karaağaç Şarkonak Mahallesi 10317. sokakta park halinde bulunan otomobilin sahibi sabah aracı kontrol edince ön kısmına tüfekle ateş edilmişçesine izlerle karşılaştı. Gördükleri manzara karşısında şok yaşayan başta araç sahibi olmak üzere çevre sakinleri harekete geçti. Olayın gizemini çözmek için araştırma yapan ve fikir yürüten çevre sakinleri apartmanda bulunan güvenlik kamerasını izleyince gerçekle yüz yüze geldiler.

 

Araç sahibi ve çevre sakinlerinin izlediği görüntülerde gece saatlerinde sokakta park halinde duran aracın ön kısmı gruplar halinde gezen sokak köpeklerin saldırısına uğradığı anlaşıldı.

Haber ekibimize bilgi veren mahalle sakinleri “Bölgede çok sayıda başıboş gezen sokak köpekleri var. Park halinde bulunan araçlara zarar verdiklerine ancak izlediğimiz görüntülerle şahit olduk. Biz de çocuklarımız da korkuyoruz. Bölgede bulunan mahalle sakinleri yaşananlar gerçekten çok ürkütücü, buna bir çare bulunmalı. Yetkili kurumlara sesimizi duyurmak istiyoruz. Yaşananlar karşısında şaşkına döndük” dediler.

Aracın zarar gördüğü sokakta bulunan vatandaşlar bu sorunun çözülmesini istediklerini belirterek eğitim öğretim başlayacağı zaman daha da durum kötü olmasından endişe ettiklerini söylediler. (Haber Merkezi)